Kinderen

Centrum voor Therapie en Coaching

Alle ouders willen dat hun kinderen gelukkig zijn, vriendjes hebben en zich goed ontwikkelen. Maar dit is niet altijd vanzelfsprekend. Als je merkt dat je kind het moeilijk heeft, is dit ingrijpend, ouders gaan zich zorgen maken. In sommige situaties lukt het om je kind te helpen maar soms ook niet en dan is het goed om hulp te zoeken.

Als kind maak je soms ingrijpende gebeurtenissen mee; ouders die gaan scheiden, ontbrekende liefde, blijven zitten op school of gepest worden, worstelen met je identiteit, ruzies en nog meer. Dit is niet altijd gemakkelijk om mee om te gaan en soms heb je hulp nodig. Ook situaties als ADHD, autisme, leerproblemen, eenzaamheid kunnen problemen zijn die je niet meer zelfstandig kunt oplossen.

Wij kunnen kind, jongere en ouders of begeleiders hierbij helpen. Onze psycholoog en orthopedagoog zijn hierin gespecialiseerd. Er wordt een plan van aanpak gemaakt en samen met een therapeut, coach en het paard of pony komen jullie tot inzichten en werken aan passende oplossingen.

Geïnteresseerd? Paard & Natuur wil dan graag in contact komen.