Sprookjesbos

Kun jij de "happy stones" vinden?

SPROOKJESBOS BAKKEVEEN

Sprookjestocht

Het sprookjesbos zoals we dat graag op deze dag hadden willen organiseren kan in de huidige vorm helaas nog niet doorgaan en daarom hebben we een leuk alternatief.

Vanaf zaterdag 26 juni 2021 is er een route door het bos te lopen met behulp van een kralenketting. De kralen aan de ketting geven aan of je bij een kruising rechtsaf, linksaf of rechtdoor moet lopen en ook wanneer er een vraag beantwoord moet worden.

Deze kralenkettingen zijn dagelijks af te halen tussen 10.00 en 16.00 uur bij de Bosmanege Bakkeveen. Daar is dan ook het start- en eindpunt van de route. Voor de kralenketting wordt een bedrag van 10 euro gevraagd. Bij inleveren van de ketting krijgt u 5 euro retour en kunt u natuurlijk altijd nog even een ijsje eten of wat blijven drinken op het terras.

Per gezelschap is één ketting voldoende. Daarbij krijgt u een vragenblad met vragen over sprookjes en de voorwerpen die onderweg te zien zijn.

Ook zijn er elke week extra prijzen te winnen door op zoek te gaan naar de speciale ‘sprookjes happy stones‘ onderweg.

We hopen dat er op deze manier toch een leuke sprookjestocht gemaakt kan worden!

We verwachten dat we de route tot 24 juli beschikbaar zullen houden. Hierover zullen we jullie op de website op de hoogte houden (wit laten we ook afhangen van de belangstelling voor de sprookjestocht.