Retraite

Met paard en natuur in de zuivere lucht van het prachtige Bakkeveen

Even willen stilstaan bij jezelf, weer met beide benen op de vloer.
Deze dagen zijn een combinatie van genieten en verdieping d.m.v. coaching over jouw specifieke vraagstukken.
Je even helemaal terugtrekken uit de hectiek van alledag, de make-up vergeten en tot rust komen met paarden, de natuur en elkaar… waardoor er ruimte ontstaat om te ervaren wat écht belangrijk voor jou is.

Wat kun je verwachten?
Vóórdat je vertrekt naar Bakkeveen is er een telefonische intake. Daarin luisteren we naar wat jij of je team wilt onderzoeken en welke dilemma’s en vragen er aan de orde zijn.
Er wordt een programma op maat voor jou of de groep samengesteld wat je gaat doorlopen in en rondom de Bosmanege. Daarbij werken we met de paarden, de natuur en mochten er vragen zijn over de toekomst dan is er een coach beschikbaar die jouw drijfveren helder krijgt d.m.v. kleurpatronen.
Ook ontspanning is een onderdeel van het programma – zoals wandelingen, zwemmen, outdoor activiteiten of een rit met de huifkar, getrokken door een 2-span Friezen, door de omgeving van de Bosmanege. En natuurlijk ’s avonds een drankje op het terras.
Op vrijdagavond of zaterdagochtend ga je naar huis met nieuwe inzichten die je kunt omzetten in handelen – in je werk en/ of thuissituatie.
Een maand nadien willen we graag een contactmoment om te kijken wat deze dagen met jou of je team hebben gedaan.

Geïnteresseerd? Paard & Natuur wil dan graag in contact komen.