CONCOURS HIPPIQUE BAKKEVEEN

Het hippische event van het jaar in het prachtige Bakkeveen

Concours Hippique Bakkeveen 

Daar waar paardensport en historische volksvermaken samenkomen

Traditiegetrouw vindt het Concours Hippique Bakkeveen plaats in het
laatste weekend van juli aan de Mjūmsterwei, tegenover het parkeerterrein bij het Mandefjild.

De zaterdagmiddag is voor de kinderen; schminken, stokpaardjes rijden, ponyrijden, Bixie en ponykeuring. Dit naast de eerste paarden die aan start komen (BB t/m Z2 dressuur en BB en B springen).

Ook de wat oudere kinderen komen aan de start in de disciplines springen en dressuur. (BB t/m Z2 dressuur en BB t/m ZZ springen)

Zaterdagavond een prachtige, spannende folkloreavond met ringsteken, stoelendans met paarden en muziek in de tent.

Op zondag wordt het paardenprogramma vervolgd met de dressuur in de klassen BB t/m ZZ licht en het springen in de klassen BB t/m ZZ waarin er in alle klassen mooie geldprijzen te behalen zijn.

Ook de aangespannen paarden zijn weer van de partij op de zondagmiddag. tussen de springrubrieken door worden verschillende tuigrubrieken verreden o.a. enkelspan , dubbelspan en damesrubrieken en Friese aanspanningen.

CH Bakkeveen wordt georganiseerd door de Stichting “BeLEEF Paarden” en staat bekend om haar gezellige en gemoedelijke sfeer en haar prachtige locatie en terrein.

Met het afwisselende programma waarin verschillende disciplines van de paardensport aan bod komen zorgt CH Bakkeveen opnieuw voor een evenement dat geschikt is voor alle leeftijden.

Houdt de website en facebookpagina van het Concours Hippique Bakkeveen in de gaten voor het laatste nieuws en het programma!

Toegang tot het evenement is gratis.

Geïnteresseerd? Paard & Natuur wil dan graag in contact komen.